Nakon što je odslužio zatvorsku kaznu 35-godišnju, Baran (glumi Sener Sen), što je eşkıya (bandit, haydut na turskom), pušten je iz zatvora u gradu u istočnoj Turskoj. Pri povratku u rodno selo je svjedok na činjenicu da je svijet dramatično promijenio tijekom tih godina, sa sela sama podvodni nakon izgradnje brane. Tada je također saznaje da je osoba koja je smislila izdaja koji ga je doveo u zatvor bio Berfo (Kamuran Usluer), prijatelj koji je nekada bio bliže njemu nego brat. Kako bi se preduhitrili Keje (Sermin Sen), Baran je dušo, Berfo zaplijenila njegov najbolji prijatelj je zlato i imao Baran uhitila žandara na planini Cudijem. Zatim Berfo kupili Keje od oca protiv njezine volje, i nestao. Prema glasinama, on je u Istanbulu.

Dok putuju u Istanbul vlakom, Baran zadovoljava Cumali (Uğur Yücel), mladića. Cumali je odrastao u uličicama četvrti Beyoğlu, njegov život vrti oko barovi, kockanje zglobova, alkohola, droge i žena. Cumali snovi o ulasku mafije i čineći ga velika. Uzima Baran u ruševnom hotelu u Backstreet-ih četvrti Beyoğlu. Nakon nekog vremena, Cumali i njegovi prijatelji otkrivaju da Baran nekad razbojnik, ali oni ne mogu uzeti ozbiljno. Cumali snovi o novom životu su Emel (Yeşim Salkım), njegova djevojka. Emel ima osuđenik brata, Sedat (Özkan Ugur), koji je u nevolji s ostalim zatvorenicima u svom zatvoru. Život mu je u opasnosti, i on treba veliku količinu novca izaći. Cumali obećava Emel kako bi dobili novac za bratom u najkraćem mogućem roku. Dakle, kad se bavi prijevozom droge za mafiju, krade količina, dovoljno da osigura veće oslobađanje Sedat i kasnije ga u nevolje s Demircan (Melih čardak), mafijaškog bossa.

U međuvremenu, bandit prolazi kroz Istanbul u zaprepaštenje, izgubljen u potpuno stranom svijetu, bez pojma gdje početi u potrazi za ženu koju voli i smrtnog neprijatelja koji joj je ukraden. Nakon nekoliko dana on se događa da vidi Berfo na TV-u, sada kao snažan biznismen s imenom promijenila …

Director: Yavuz Turgul
Writer: Yavuz Turgul
Stars: Sener Sen, Ugur Yücel, Sermin Hürmeric | See full cast and crew

Directed by Yavuz Turgul
Produced by Mine Vargı
Written by Yavuz Turgul
Starring Şener Şen
Uğur Yücel
Sermin Şen
Yeşim Salkım
Music by Erkan Oğur
Aşkın Arsunan
Cinematography Uğur İçbak
Edited by Hakan Akol
Onur Tan
Production
company
Filma-Cass
Release dates
29 November 1996
Running time
121 min.
Language Turkish

Facebook Comments

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *